Skip to Content

tor5-logo-red
Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

The Doors Alive

6. decembra 2018 ob 21:0023:30

18 €

Letos mineva 50 let od legendarne evropske turneje zasedbe The Doors. Ker je kralj (kuščarjev) mrtev, naj živi njegov imitator? Tako nekako, saj se v ljubljansko Cvetličarno po razprodanem koncertu lani vračajo The Doors Alive, najboljši približek skupine, ki je zaznamovala generacijo zlatih šestdesetih in premikala meje sodobnega rocka in električne poezije.

The Doors Alive ustvarjajo zvok in izgled šestdesetih let prejšnjega stoletja, ki občinstvo popelje nazaj v čas uspešnic legendarnih kalifornijskih rock gurujev The Doors. Na koncertu tudi tokrat ne bo manjkalo največjih uspešnic, kot so Light My Fire, When The Music’s Over, Riders On The Storm, The End in mnogih drugih zimzelenih hitov, ki še danes odmevajo z radijskih valov.

Frontman Mike (oziroma skoraj Jim Morrison) obvladuje glas in držo legendarnega pevca Doorsov v kasnejšem obdobju delovanja skupine. Člani skupine The Doors Alive za to, da bi dosegli karseda originalen in verodostojen zvok šestdesetih let, uporabljajo enake inštrumente, kot so jih pravi The Doors nekoč.

The Doors Alive so igrali in napolnili nekaj najprestižnejših prizorišč in klubov po vsej Evropi in Veliki Britaniji ter navdušili občinstvo od Orkneyja do Berlina in nazaj. Kot glavni nastopajoči so navdušili poslušalce največjega festivala posvečenega skupini The Doors – The Feast Of Friends, razprodali so liverpoolski Cavern Club in manchesterski Academy 3. Povpraševanja za njihove nastope je veliko, zato so tudi nenehno na turneji. Enega od datumov je dobila tudi Slovenija in 6. decembra se boste v Cvetličarni o njih lahko prepričali na lastna ušesa in oči.

 

Podrobnosti

Datum:
6. decembra 2018
Čas:
21:00–23:30
Cena:
18 €
Dogodek Category:
Spletna stran:
http://www.eventim.si/si/vstopnice/the-doors-alive-ljubljana-cvetlicarna-1062056/performance.html

Prizorišče

Cvetličarna
Ljubljana,

Organizator

MH Concerts
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/1825485037540115/