Skip to Content

tor5-logo-red
Nalaganje dogodkov

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je že minil.

Russell Peters: Deported

18. maja ob 20:0022:00

|

dogodek

|

32 €

Navigacija dogodka

Kanadski stand up komik Russell Peters bo 18. maja prvič nastopil v Sloveniji. Gre za prvega humorista, ki je na Netflixu dobil svoj “comedy special”, tja pa ga je izstrelil njegov viralni uspeh, saj so njegovi videi preplavili splet in družabna omrežja.

Peters se na odrske deske vrača po krajšem odmoru, ki si ga je vzel po snemanju zadnjega “comedy speciala” Almost Famous, ki ga je Netflix izdal pred dvema letoma. V tem vmesnem času je zaigral v lastni komični TV seriji The Indian Detective (v družbi priznanih imen kot so William Shatner, Anupam Kher in Christina Cole), ki je prav tako na voljo na Netflixu.

Peters se lahko pohvali tudi s komercialnim uspehom, saj velja za enega od najbolje plačanih komedijantov na svetu, poleg poklicnega zbijanja šal pa se ukvarja tudi z didžejevstvom. V Avstraliji je leta 2010 postavil tudi rekord največjega občinstva na enem stand up nastopu, njegova prejšnja turneja Notorious pa je postala najbolj obiskan šov komedije v zgodovini naslednjih držav: Oman, ZAE, Libanon, Republika Južna Afrika, Tajska, Singapur, Indonezija, Malezija in Kanada.

Petersova vsebina sicer slovi po razbijanju stereotipov in brisanju predsodkov do različnih ras.

Podrobnosti

Datum:
18. maja
Čas:
20:00–22:00
Cena:
32 €
Kategorija dogodka:
Spletna stran:
http://www.eventim.si/si/vstopnice/russell-peters-deported-ljubljana-dvorana-tivoli-485920/event.html

Organizator

Tin Vodopivec