This domain has recently been listed in the marketplace. Please click here to inquire.

spamcheckr.com

Die hier angezeigten Sponsored Listings werden von dritter Seite automatisch generiert und stehen weder mit dem Domaininhaber noch mit dem Dienstanbieter in irgendeiner Beziehung. Sollten markenrechtliche Probleme auftreten, wenden Sie sich bitte direkt an den Domaininhaber, welcher aus dem Whois ersichtlich wird.

Skip to Content

tor5-logo-red
Nalaganje dogodkov

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je že minil.

Parov Stelar

21. oktobra ob 20:0023:00

|

dogodek

|

35 €

V Slovenijo prihaja celovečerni plesni elektro-swing dogodek, katerega osrednja zvezda bo Marcus Füreder, bolj znan po imenu Parov Stelar, eden uspešnejših avstrijskih producentov na področju elektronske glasbe.

Tony Bennett & Lady Gaga, Lana Del Rey in Bryan Ferry so zgoljnekatere svetovne glasbene zvezde, ki so v svoji karieri sodelovale z njim. Marcus je v začetku aprila v Zagrebu pripravil koncertno-plesni ter vizualni spektakel, ki je trajal dobri dve uri. Zdaj si ga boste lahko ponovno ogledali tudi v Ljubljani.

Njegov zaščitni znak je kombinacija jazza, housa, electra in breakbeata, prvi EP (2004) z naslovom Kiss Kiss EP se je povzpel na vrhove glasbenih lestvic, obenem pa se je rodil popolnoma nov glasbeni žanr, ki so ga glasbeni kritiki poimenovali electro-swing. Do danes je izdal šest studijskih albumov in več kot 20 EP ploščkov, na katerih so številni hiti – Booty Swing, Catgroove, Chambermaid Swing in mnogi drugi.

Njegov novi singel Grandpa’s Grooves promovira novi album, ki ga bomo lahko slišali v živo tudi pri nas.

Parov Stelar >> http://www.parovstelar.com/

 

Podrobnosti

Datum:
21. oktobra
Čas:
20:00–23:00
Cena:
35 €
Kategorija dogodka:
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/297150994043138/

Prizorišče

Gospodarsko razstavišče, dvorana Kocka
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/297150994043138/

Organizator

Mars Music