Skip to Content

tor5-logo-red
Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Pandur, Marenče, Parushev

23. februarja ob 20:0023:55

7 €

Mednarodni Hammond Trio igra ritmično pester repertoar, od brazilske sambe do funky boogalooja, pa tudi priredbe jazzovskih standardov za sladokusce. Ime »Hammond Trio« se nanaša na značilno zasedbo iz zgodovine jazza: orgle, ki igrajo tudi bas, električna kitara in bobni.

Joe Pandur je vsestranski jazzovski kitarist in studijski glasbenik. Posnel je prek 300 skladb in sodeloval z vsemi pomembnimi imeni hrvaške glasbene scene: od Dina Dvornika do Big Banda HRT.

Erik Marenče je leta 2004 diplomiral na rotterdamskem konservatoriju. V svoji bogati karieri je med drugim igral z glasbeniki, kot so: Owen Heart, Adonis Rose, Adam Nusbaum, Rony Kruger, Andy Middleton, Miles Griffith, Judy Niemack, Howard Curtis. Na slovenski glasbeni sceni je nepogrešljiv klaviaturist, ki sodeluje v številnih kvalitetnih projektih.

Mihail Parushev je skladatelj in virtuoz na tolkalih. Diplomiral je iz klasične glasbe na glasbeni akademiji FMU v Skopju. Je član skupine Leb i Sol in ki je doslej igral z mnogimi mednarodno uveljavljenimi glasbeniki.

Zasedba: Joe Pandur (kitara), Erik Marenče (orgle Hammond), Mihail Parushev (bobni)

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 20.00 do 00.30, glasba v živo se začne ob 21.00.

Vstopnice je možno kupiti do 23.00 ure, na spodnji postaji tirne vzpenjače ali v vstopnem Paviljonu. Cena vstopnice (7 evrov) vključuje tudi povratno vožnjo z vzpenjačo.

Prodaja vstopnic: prodajna mesta na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

 

Podrobnosti

Datum:
23. februarja
Čas:
20:00–23:55
Cena:
7 €
Dogodek Category:
Spletna stran:
https://www.ljubljanskigrad.si/sl/dogodki-na-gradu/jazz-club-ljubljanski-grad/

Prizorišče

Skalna dvorana, Ljubljanski grad
Ljubljana ,
Spletna stran:
https://www.ljubljanskigrad.si/sl/dogodki-na-gradu/jazz-club-ljubljanski-grad/

Organizator

Jazz Club Ljubljanski grad