Prvi slovenski mobilni časopis.

Prelistajte svoj telefon!

Majhen zaslon, velike zgodbe.

Torek ob petih izhaja na vaših mobilnih napravah.

Objave so seveda na voljo tudi v našem arhivu – prebirate ga po kategorijah, ki jih lahko izberete iz menija na levi strani zaslona. Nekaj objav iz zadnje številke pa si oglejte spodaj!

App Store

Brezplačni telefonski tednik si lahko naložite z enostavnim klikom na spletno trgovino vašega operacijskega sistema.

PRENESI

Google Play

Brezplačni telefonski tednik si lahko naložite z enostavnim klikom na spletno trgovino vašega operacijskega sistema.

NAMESTI

Windows Phone Store

Brezplačni telefonski tednik si lahko naložite z enostavnim klikom na spletno trgovino vašega operacijskega sistema.

KMALU!

Prvi slovenski časopis, ki se lista zgolj na zaslonu.

Vsak torek ob 17. uri bo na vaš mobilni telefon prispela nova številka tednika Torek ob petih. Vse, kar morate storiti, je to, da si na vaš telefon naložite našo mobilno aplikacijo (povezave si oglejte zgoraj).

Berljivi smo kjerkoli

Na klopci v parku, ob kavi, na udobnem kavču, v postelji ali na avtobusu.

Tudi brez povezave

Za varnost vašega računa je poskrbljeno, saj je časopis shranjen v vašem telefonu in za branje ne potrebujete spletne povezave.

Vidljivo in pregledno

Velikost pisave smo prilagodili telefonskemu formatu. Lahko pa si jo še dodatno povečate oziroma prilagodite v nastavitvah.

Novinarji vredni zaupanja

Velike zgodbe ne potrebujejo velikih zaslonov, potrebujejo pa dobre pisce. Ponudili vam bomo tako že uveljavljena imena kot nove novinarske upe.

Povsem brezplačno

Torek ob petih je brezplačni telefonski tednik, ki ga lahko prelistate prek svoje mobilne naprave (mobilni telefon, tablični računalnik). Nova številka bo v vašem “nabiralniku” vsak torek ob 17. uri.

Arhiv za zamudnike

Aktualne vsebine so na voljo zgolj v mobilni aplikaciji, vse pretekle številke pa si lahko preberete v spletnem arhivu na torekobpetih.si.

Nudimo vam tudi oglasni prostor. Stopite v stik z nami in si zagotovite oglas v mediju prihodnosti.

SLEDITE NAM

Twitter

Ste že obiskali Jazz Club na Ljubljanskem gradu? Jutri nastopijo Pandur, Marenče in Parushev, znani tudi kot Hammon… https://t.co/uNIh90B7HI
21 ur ago
Danes ob 19. uri v STA Travel Cafe naš sodelavec in popotnik @GZavrsnik potopisno predava o Etopiji. Vabljeni!… https://t.co/UtZuNg2mFt
2 dneva ago
Knjiga Obtožba pisca Bandija prinaša 7 krutih osebnih zgodb ljudi iz različnih družbenih okolij v Severni Koreji: o… https://t.co/ZAcvaYgqxP
3 dnevi ago
Osebne zgodbe mizoginije v Sloveniji. Delovna prošnja, ki sem jo naslovila na to osebo (ki sem ji do tedaj pripisov… https://t.co/vVy7Vr6aKL
5 dni ago
#knjiznica >> Erik Valenčič, Smrt za življenje, 3. del >> https://t.co/wwPD5AqVse #tor5 @ZalozbaSanje
1 teden ago

Facebook

PROFESIONALNOST

Naši pisci upoštevajo profesionalne novinarske standarde, oglasni prostor pa je od uredniške vsebine strogo ločen in ustrezno označen. Gostujoči kolumnisti in komentatorji ne izražajo mnenj uredništva.
Ste novinar ali pisec in vas zanima sodelovanje? Pišite nam na info@torekobpetih.si, na tem naslovu pa smo na voljo tudi za odzive (pripombe in pohvale) bralcev.

SODELUJMO

STOJIMO NA TRDNIH TEMELJIH

Gora je kolektiv različnih karakterjev, ki s timskim delom povezuje vsa področja informacijske tehnologije. Odlikuje jih hiter odziv glede na potrebe trga in plasiranje rešitev »on demand« z visokim poudarkom na uporabniku prijaznih vsebinah, inovativnosti, interaktivnosti in funkcionalnosti.
Skupaj oblikujemo in nudimo najboljšo uporabniško izkušnjo.

STOPI NA GORO

PODPIRAJO NAS ...